Як перейти на дистанційне навчання в Атмосферну школу?

Вступ, документи

Три кроки до навчання в атмосфері вашої мрії:

1. Зареєструйте себе та учня на навчальній платформі. Оберіть клас навчання та подайте заявку на навчання у розділі “Кабінет батьків”.

2. На період дії воєнного стану підготуйте необхідний пакет документів для вступу до онлайн школи:

  • Заяву про зарахування.
  • Скановану копію чи фотокопію свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує її особу.
  • Скановану копію чи фотокопію паспорту одного з батьків, опікуна, іншого законного представника, родича дитини.
  • Скановану копію чи фотокопію ідентифікаційного коду одного з батьків, опікуна, іншого законного представника, родича дитини (по можливості заявника).
  • Сканована копію чи фотокопію відповідного документа про освіту (табель навчальних досягнень, свідоцтво про початкову освіту, свідоцтво про здобуття базової середньої освіти) (по можливості заявника).
  • Оригінал особової справи учня (по можливості заявника).

3. Надішліть скановані копії чи фотокопії заяви та документів на електронну адресу: vstup@atschool.com.ua або в мобільні месенджери за номером +38(095) 099-69-00. Адресу для відправлення оригінала особової справи учня надасть менеджер.

Після отримання документів вам на електронну пошту надсилається доступ до освітньої платформи, ви сплачуєте на платформі і розпочинаєте навчання.

Важливо для здобувачів освіти 9 та 11 класів!

Прийняття заяв від здобувачів освіти 9 та 11 класів закінчується до початку другого семестру навчання.

Актуально для родин з тимчасово окупованих територій!

Інформуємо родини, що мешкають на тимчасово окупованих територіях України  (АР Крим, зона ООС) або що виїхали з цих територій (не мали можливості забрати документи з попереднього місця навчання)!

Для Вас спрощено процедуру вступу до школи:

  • Ви маєте право не надавати особову справу та медичну картку дитини з попереднього місця навчання! При зарахуванні адміністрація Атмосферної школи самостійно оформить особову справу учня!
  • Для зарахування учня до профільної середньої освіти (до 10 або 11 класу) потрібно надати свідоцтво про базову загальну середню освіту державного зразка.

У випадку відсутності вказаного документа про освіту чи наявності документів про базову загальну середню освіту, виданих терористичними організаціями або окупаційною владою Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, учні можуть бути зарахованими лише до базової середньої школи (5-9 класи). Такі учні можуть завершити опанування навчальної програми 9 класу екстерном та в найкоротший термін отримати відповідний документ про освіту і продовжити навчання у 10 класі за обраною формою навчання у тому ж навчальному році.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.