Як отримати демодоступ до навчальної платформи

Демонстраційний доступ

Для отримання демодоступу необхідно зробити 3 прості кроки:

Під час роботи з системою на мобільних пристроях рекомендовано використовувати горизонтальну орієнтацію гаджета.

1. Натиснути на кнопку Спробувати демодоступ внизу цієї сторінки, у формі ввести реєстраційні дані. Дані одного з батьків обов’язкові, дані учня заповнюються за бажанням. Але, для перегляду успішності дитини в Кабінеті батьків необхідно додати й учня. Успішність учнів відображається на вкладці Успішність Кабінету батьків.

Сторінка реєстрації

2. На вказану адресу прийде лист з посиланням. Необхідно підтвердити цю адресу: перейти за посиланням та задати пароль. Якщо Ви не отримали листа, перевірте папку спам, він міг потрапити до неї.

Створення паролю

3. В Кабінеті батьків натиснути кнопку Отримати демодоступ, у вікні вибрати користувача та клас Демонстраційний доступ. Відкрити демодоступ можна тільки користувачам з підтвердженою адресою. Демонстраційні предмети Ви знайдете в розділах Мої предмети та на Домашній сторінці.

Отримання демодоступу

Щоб переглянути звітність щодо успішності учня в кабінеті батьків, необхідно додати акаунт учня в кабінеті батьків за допомогою кнопки Додати учня. Після підтвердження адреси учня відкрити йому демодоступ, як вказано у пункті 3. Звітність щодо успішності опрацювання демонстраційних матеріалів можна буде переглянути на вкладці Успішність.

Додавання учня

Спробувати демо

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.