Для партнерів

Разом з вами ми змінюємо світ на краще

About Us
slide image
Випуск Атмосферної школи 2023
slide image
Телемарафон "ЄДИНІ НОВИНИ" – "Особливості дистанційного процесу
slide image
Що таке професії майбутнього та як їх опанувати ще під час навчання в школі
slide image
Чи може дистанційна освіта бути результативною: міфи, реальність та практичний досвід
slide image
Безпечне та доступне навчання: як захистити дитину та отримати грант на освіту

Наша команда фахівців

  • Ростислав Скляр

    Аналітик відділу розвитку

    Привіт! Мене звати Скляр Ростислав. Я відповідаю за аналітичну частину у нашій дружній Атмосферній сім’ї. Рахувати, аналізувати та реалізовувати нові ідеї – це улюблена частина моєї роботи. Наша команда завжди випереджає конкурентів з новими та оригінальними ідеями. Ми робимо все можливе, щоб наші учні та батьки завжди були задоволені нашою школою. До зустрічі у онлайні!

  • Ольга Левченко

    Заступниця керівника відділу розвитку

    Привіт! Мене звати Ольга Левченко. Я завжди прагну вносити позитивні зміни в навчальний процес та методику навчання, і я вірю в безмежні можливості освіти. Я щаслива бути частиною великої та талановитої команди Атмосферної школи тому, що нам під силу зробити освіту більш цікавою та надихаючою для всіх!

  • Захар Симчич

    Керівник відділу розвитку

    Привіт! Мене звати Захар Симчич. Моя сфера відповідальності у Атмосферній школі – розвиток та розробка нових курсів та продуктів. За час моєї професійної діяльності мені вдалося попрацювати в різних галузях, компаніях та країнах. Утім цікавість до освіти завжди була одним з моїх пріоритетів. Я дуже вдячний долі за те, що зараз маю шанс працювати у такій амбітній та професійній команді. Переконаний, що нам під силу сформувати такий освітній простір, де дитина зможе реалізувати увесь свій потенціал.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.