Трохи зірковості у буднях “Атмосферної школи”

«Атмосферна школа» стає ближче до глядача сучасних каналів українських блогерів.

Нещодавно наша школа взяла участь в підтримці програми «Зе Інтерв’юєр» відомого блогера Анатолія Анатоліча «ЗВОРУШЛИВЕ ІНТЕРВ’Ю з родиною БУША | Про ЗІРКУ мережі ЛЕО, ВІЙНУ та ПОПУЛЯРНІСТЬ». 

Головним героєм передачі став маленький Лео, який відомий не тільки українській аудиторії, але й світові, своїм щирим виконанням пісні «Червона калина» на ґанку свого дома. У ексклюзивному інтерв’ю батько Лео – Олександр розповів про те, як Лео та його брат Елвін зустріли війну у себе дома в Ірпені, що сталося з їх квартирою та яким бачать своє майбутнє діти.

Ситуація, в якій опинилися Лео та його брат, не єдина в Україні. Вийна відібрала у дітей можливість нормально вчитися. Вон розділила сім’ї та помістила дітей та батьків у стан невизначеності щодо отримання шкільної освіти. І тому сьогодні діти як ніколи потребують допомоги.

Ми поділилися з глядачами інформацією про можливості нашої школи щодо підтримки дітей за кордоном і в Україні. Про можливість отримати атестат та наздогнати програму за короткий термін.

А головне, наша школа подарувала рік безплатного навчання для Лео та його братика. Тож цього року чекаємо Елвіна у молодшій школі, а Лео будемо раді бачити наступного року.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.