ЯК З’ЯВИЛАСЯ АТМОСФЕРНА ШКОЛА

Атмосферна школа – це результат років спостережень та успішних експериментів у царині освіти. 2010 року ми почали розробляти й виготовляти продукти для STEAM та інклюзивної освіти. За 10 років діяльності виросли в найбільший департамент досліджень і розробок освітніх рішень у Східній Європі та відчули силу заснувати власну особливу школу, де практика буде важливішою від теорії, а цікавість учня – пріоритетнішою за марне зубріння предметів.
Авторські матеріали, найкращі вчителі, індивідуальний графік і некласична набірна система оцінювання створюють атмосферу, у якій дітям хочеться навчатися.

Зараз в Атмосферній школі навчається понад 6 000 дітей і 30 000 активно користується нашим освітнім контентом.

Знайомтесь! Це провідні фахівці “Атмосферної школи”.

Тетяна Серебрянська

Директорка Атмосферної школи

Дмитро Міхнов

Керівник комерційного департаменту

Ольга Левченко

Заступник директора з організації управлінськими процесами

Захар Симчич

Заступник директора з розвитку

Ірина Єзан

Керівниця освітнього напрямку "Атмосферної школи"

Вадим Мунтян

Заступник директора з методичної роботи

Ростислав Скляр

Аналітик комерційного департаменту

Ірина Чокла

Керівниця департаменту позашкілля

Олександр Максимчук

Адміністратор освітньої платформи

Ірина Кривенко

Керівниця департаменту виробництва (продакшн)

Владислав Сорока

Керівник відділу технічної підтримки

Марія Воронцова

Атмосферна помічниця

Олександр Шехалевич

Керівник департаменту профорієнтаціі

Людмила Айдарова

Керівниця кафедри біології

Наталя Лисак

Керівниця кафедри мистецтва

Валерія Гах

Керівниця кафедри англійської мови

Євгеній Варзар

Керівник кафедри інформатики

Ілона Ставрат

Керівниця відділу корпоративних клієнтів

Оляна Цехмістер

Методистка освітнього департаменту

Олена Ігнатенко

Керівниця юридичного департаменту

Олена Земцова

Керівниця кафедри математики

Олена Добротвор

Завідувачка навчально-методичного кабінету

ЩО ПРОПОНУЄ АТМОСФЕРНА ШКОЛА

  • Офіційне зарахування та повний документальний супровід
  • Програми навчання, схвалені МОН
  • Інтуїтивно зрозуміла навчальна платформа
  • Доступ до уроків 24/7 із будь-якої точки планети, де є інтернет
  • Авторські матеріали для навчання та проходження оцінювання
  • Регулярне інформування батьків про успішність дитини
  • Різні опції навчання

МІЖНАРОДНО ВИЗНАНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ

Атмосферна школа – перший і поки що єдиний український навчальний заклад, який долучився до Міжнародної асоціації дистанційної освіти ICDE. ICDE – міжнародна організація, яка об’єднує понад 200 навчальних закладів із більш ніж 80 країн. Завдяки співпраці з ICDE наші учні беруть участь у міжнародних проєктах та обирають найкращі ЗВО світу для продовження навчання. Учителі ж обмінюються досвідом із закордонними колегами, залучаючи іноземних учнів до спільних програм.

Головні складники нашого успіху

Ми побудували школу, де ідеально поєднуються мотивувальний до навчання формат подання матеріалу, продуманий та інформативний аналітичний блок у батьківському кабінеті та команда креативних вчителів.

Система засвоєння матеріалу

Складники дистанційного уроку: відеопрезентація, опорний конспект, завдання для самостійного виконання або тренажер, додаткові матеріали й тест для самоперевірки. Це дозволяє у різний спосіб вивчати, засвоювати та повторювати пройдений матеріал.

Мотивація учнів і поінформованість батьків

Набірна система оцінки дає можливість спрогнозувати й підвищити оцінку, отриману за контрольну роботу: за допомогою додаткових поурочних тестів, тематичних контрольних і самостійних робіт. Аналітика в батьківському кабінеті дозволяє постійно бути в курсі успішності дитини.

Постійне вдосконалення

Ми ніколи не зупиняємося у роботі над покращенням нашого контенту. Уся команда щодня працює над розробкою та впровадженням нових методик, підходів до навчання і міждисциплінарних проєктів.

Вчимо вчитися

Ми вчимо дітей працювати з інформацією й розвивати навички, необхідні для подальшого навчання у виші та дорослого життя. Передусім ідеться про планування часу й організацію роботи. Дитина сама вирішує, коли їй зручно навчатися.

Команда вчителів

Наша команда – це колектив однодумців з міжнародним досвідом роботи, науковими ступенями та неймовірною здатністю спілкуватися з дітьми зрозумілою їм мовою – у соцмережах, за допомогою блогів, які вміють мотивувати і закохати у свій предмет. А командні міждисциплінарні проєкти допомагають учням розвивати комунікативні практики.

Атмосферна школа на карті світу.
Членство у міжнародних організаціях

Для учнів Атмосферної школи – це можливість співпрацювати із закордонними закладами та продовжувати навчання в найкращих університетах і коледжах світу.

Атмосферна школа стала першим і єдиним навчальним закладом в Україні, який приєднався до Міжнародної асоціації дистанційної освіти (ICDE). Членство у цій організації відкриває неймовірні перспективи у міжнародній співпраці для учнів і викладачів нашої школи.
ICDE – міжнародна організація, створена у 30-х роках минулого століття, об’єднує понад 200 навчальних закладів із більш ніж 80 країн, зі штабквартирою в Осло, Норвегія.
У межах співпраці з ICDE наші учні зможуть брати участь у різноманітних спільних міжнародних проєктах та обирати для продовження навчання найкращі ЗВО світу. А вчителі матимуть можливість обмінюватися досвідом із закордонними колегами, залучаючи звідти й учнів для роботи над різноманітними спільними програмами.

Атмосферна школа Online та Offline

Ми не обмежуємося лише дистанційним навчанням.
Цікаві offline-проєкти – можливість дослідити міждисциплінарні зв’язки і потоваришувати з однокласниками.

Відгуки

Ми будемо раді якщо ви поділитесь вашим відгуком про нашу роботу, аби ми могли ставати краще

Хорошая Юлія

Мама (6 клас)

Ви часто мене питаєте, як наші успіхи на домашньому навчанні . Ще рано робити якісь висновки, та й, загалом, я сама наразі не бачу цілісної картини. Ми ще не вийшли на виконання завдань день у день (бо пізніше почали), але, звичайно, Маша не сильно через це і турбується. Контрольні роботи не прості, часом не вистачає виділеного часу, щоб відповісти на всі запитання. У звичайній школі вона була відмінницею. Але коли запитую, чи подобається тут, Маша з упевненістю відповідає: “ТАК!” Математику ловить, додаткових занять не потребує, а от з українською …. швидше за все, потрібен буде вчитель. Але я все ж думаю, що їй просто не подобається цей предмет, тому вона його ігнорує (я теж мови не любила). Зате дуже багато часу доня присвячує себе творчості – і це приносить їй задоволення. А я щиро радію за неї.

Марина Колос

Мама (7 клас)

Навчальний рік у новій школі завершено , позаду 7-й клас. Усі контрольні здано, чекаємо на табель. Мій перший рік без стресу, негативу до школи та поборів на штори А що так можна було? Знаєте, а я таки пишаюся собою! Це було, без заперечень, одне з найважливіших, доленосних, важких рішень. Я переступила через осуд оточуючих, але вчинила на користь моєї дитини – перевела її до нової школи, до дистанційного закладу “Атмосферна школа”. Це, повірте, дійсно крок у майбутнє. Цей рік прожили не в режимі “лінивий учень і зла мати”, ми були командою в дивовижному освітньому просторі. Уперше школа викликає в мене таке захоплення та глибоку повагу: від керівників та вчителів до адміністратора. Я жодної секунди не шкодувала, що Аліса тут навчається! Я пишаюся цим☺️ і @atschool.com.ua дякую всій команді ! З вами цікаво (буду відвертою, я теж уроки підглядаю☺️) і легко. Процвітання вам та розвитку! До зустрічі в новому навчальному році.

Векарева Рина

Мама (6 клас)

“Атмосферна” стала нашим вибором) Відмінна комунікація, подача матеріалу, термін здачі. Відучилися цей рік у 6 класі легко та цікаво.

Алла Ромашка

Мама (7 клас)

Дякуємо, Атмосферна Школа за чудовий, цікавий та насичений знаннями навчальний рік! Дякуємо за цікаві лабораторні роботи! Наш вчитель хімії Глеб Репич неперевершений! А Нудний Ден з фізики! Це круто та корисно, навіть, дорослим! Попереду відпочинок і до нових знань!

Жанна Косенко

Плюси Атмосферної в тому, що учень може прослухати урок навіть, коли десь їде, це дуже зручно! Другий плюс, це ваші відео з наочністю, коли вчитель показує мінерали дитині, вона їх бачить, коли проводить експеримент. Це величезні плюси вам, бо інші школи не мають такого арсеналу. Цікавий контент це найсильніший стимул.

Ярченко Руслана

Мама (11 клас)

За рік кількість учнів у нашому 11-му класі збільшилася втричі. І я ні разу не пошкодувала про свій вибір. Син навчався із задоволеннм. Оцінки чудові. Були деякі організаційні моменти, але де їх нема? Школа нова і десь трохи не вистачало досвіду, десь зростання випереджало розвиток, але загалом Атмосферна Школа молодці.

Георгій Коваленко

Батько (5 клас)

Щиро дякуємо! За креативність, технологічність, професійність, уважність до потреб учнів і готовність бути на зв’язку майже цілодобово. Буквально сьогодні син запитував, чи можна буде йому продовжувати навчатися в «Атмосферній школі» у разі завершення пандемії. Ми його заспокоїли 😉 І окрема подяка за вічні цінності і цитату Сковороди у відео привітанні. Та й повідомлення про входження до світової спільноти дистанційних шкіл надихає!

Яна Литовченко

Ваша школа це інша реальність, де немає примусу і контролю дорослих! Це дуже цікаві і сучасні уроки, без застарілої і неправдивої інформації. Це можливість дитині менше писати непотрібного в зошиті, а просто більше думати над відповіддю замість писанини. Це можливість створити свій графік навчання, наприклад, вивчати в день один предмет, кілька уроків підряд, а на наступний день інший. Дитина висипається і з гарним настроєм вчиться. Просто має вибір і це дуже мотивує Це був чудовий навчальний рік❤️

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.